AYAN

ЦЕННОСТИТЕ НА AYAN®

ФИЛОСОФИЯ: AYAN® вярва в „очарованието и красотата отвътре“ като естествен поток от дълбоко усещане за вътрешен баланс, за съзнателни избори във всяка жизнена област, за изграждане на ценни връзки с природата, семейството, приятелите и самите нас, а също и за създаването на истински смисъл в живота.

МИСИЯ: AYAN® се грижи за здравето на хората и носи импулс за промяна на начина, по който мислят за козметичните съставки, за да ги вдъхнови за естествени грижи, които да поставят основите за здраво тяло, силен ум и положителен дух, като същевременно дълбоко уважава околната среда и се стреми да бъде част от една по-устойчива и по-етична индустрия за красота.

ВИЗИЯ: AYAN® цели да вдъхнови промяна, да не правим компромиси с безопасността на даден продукт, който използваме, да се информираме повече за химичните и синтетичните съставки и така да увеличим намерението си за по-щастлив живот, свободен от болести за достигане на пълния ни потенциал всеки ден.

НАЙ–ДОБРИ СЪСТАВКИ И ПРОЗРАЧНОСТ: Нашите съставки са органични, с високо качество, естествени, безопасни, добре проследими и екологични. В AYAN® се гордеем с това, че сме различни и правим натурални продукти за грижа за кожата и косата с изчерпателни списъци на съставките и честно етикетиране на опаковките.

AYAN® ОБЕЩАНИЕ ЗА КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ е никога да не използваме агресивни съставки, опасни козметични пълнители, вредни сгъстители и консерванти, генно модифицирани и получени от животни съставки, синтетични химикали и аромати или оцветители. Продуктите на AYAN® не съдържат нищо, което би разредило богатите на хранителни вещества съставки и би им попречило да стимулират процесите на самобалансиране на организма за постигане на естествено здраве.

СВЕЖА КОЗМЕТИКА ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ: Продуктите на AYAN® се произвеждат в малки партиди в сертифицирана лаборатория, за да са свежи, а методите на обработка гарантират, че активната жизнена сила на съставките не се унищожава от топлина или прекомерна обработка.